Cello
Cooperatie Eerste Lijn Leiden en Omstreken
 
 
 
 

Hart&vaatziekten;: Cardiovasculair

 
 
Hoe werkt het?

Voorkomen is beter dan genezen. Op het gebied van hart en vaatziekten kan veel gedaan worden aan preventie. Als patiënt, maar ook als professional, kunt U zich verdiepen hoe de dienst van Cello het Cardiovasculair risicomanagement in de praktijk worden aangepakt.
Onze eigen werkprotocollen staan in een hyperlink bovenaan, met de werkprotocollen van de partijen waarmee we samenwerken.

Daaronder staan eveneens in hyperlinks de werkprotocollen van andere organisaties. 
Cello Protocol hart- en vaatziekten

 
Cello Protocol cardiovascular diseases

 
Cello Protocol cardiovascular diseases (Hindi)
 

Hart&vaatziekten;: Cardiovasculair op Cello


Pagina  

Hart&vaatziekten;: Cardiovasculair

(Hart&vaatziekten;: Cardiovasculair)
Zorgverlening - Hart&vaatziekten;: Cardiovasculair - Hart&vaatziekten;: Cardiovasculair - - - - Hoe werkt het? Voorkomen is beter dan genezen. Op het gebied van hart en vaatziekten kan veel gedaan worden aan preventie. Als patiënt, maar ook als professional, kunt U zich verdiepen hoe de dienst van Cello het Cardiovasculair risicomanagement in de praktijk worden aangepakt. Onze eigen werkprotocollen staan in een hyperlink bovenaan, met de werkprotocollen van de partijen waarmee we samenwerken. Daaronder staan eveneens in hyperlinks de werkprotocollen van andere organisaties.   Cello Protocol hart- en vaatziekten   Cello Protocol cardiovascular diseases   Cello Protocol cardiovascular diseases (Hindi)


Pagina  
Hart&vaatziekten;: Cardiovasculair (Hart&vaatziekten;: Cardiovasculair)

 

Deel deze pagina