Cello
Cooperatie Eerste Lijn Leiden en Omstreken
 
 
 
 

Werken bij Cello

 
 
Werken bij CELLO 

CELLO biedt als opleidingsinstelling werkervarings- en stage plaatsen voor POH’ers, herintreders, doktersassistentes en transculturele gezondheidsvoorlichters. De laatsten zullen in het kader van hun opleiding de vertaalde patiëntenbrieven bij patiënten introduceren. Hiertoe wordt samengewerkt met de Universiteit Leiden en Hogescholen in de regio.

Op de website is te zien welke praktijken op welk moment plaats kunnen bieden aan een stagiaire. Momenteel zijn twee praktijken gecertificeerd als erkend leerbedrijf, en meerdere praktijken zijn reeds actief als opleidingsplaats voor doktersassistenten, artsen en huisartsen.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via e-mail.
 

Werken bij Cello op Cello


Pagina  

Werken bij Cello

(Werken bij Cello)
Over Cello - werken bij cello - werken bij cello - - - - Werken bij CELLO  CELLO biedt als opleidingsinstelling werkervarings- en stage plaatsen voor POH’ers, herintreders, doktersassistentes en transculturele gezondheidsvoorlichters. De laatsten zullen in het kader van hun opleiding de vertaalde patiëntenbrieven bij patiënten introduceren. Hiertoe wordt samengewerkt met de Universiteit Leiden en Hogescholen in de regio. Op de website is te zien welke praktijken op welk moment plaats kunnen bieden aan een stagiaire. Momenteel zijn twee praktijken gecertificeerd als erkend leerbedrijf, en meerdere praktijken zijn reeds actief als opleidingsplaats voor doktersassistenten, artsen en huisartsen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via e-mail.


Pagina  
Werken bij Cello (Werken bij Cello)

 

Deel deze pagina